2 NAVIGATORI PRINȘI LA FURAT ÎN MALL

2 Navigatori au fost prinși la furat în „Peek and Cloppenburg” din „VIVO”. La percheziție s-au găsit asupra lor câte o pereche de papuci Gucci și tricouri de la Hugo Boss.

Navigatorii au trezit suspiciuni după ce au stat în magazin câteva ore până să-și aleagă produsele. Întrebat în timp ce era dus la mașina poliției, unul dintre ei a declarat: „Am fost în „Peek and Cloppenburg” că aici avem șanse mai mari de agățat fete, ele vin aici că știu că Navigatorii au bani și cumpără haine doar de aici . După câteva ore în care nici o piți nu ne-a agățat, am zis să ne luăm și noi câteva țoale de aici.”

Întrebați de ce nu au plătit produsele, ei au declarat că au rămas faliți după ce au fost părăsiți de prietene: „Ne-au părăsit iubitele fix în ziua când am ajuns acasă din voiaj, ne-au golit conturile și ne-au părăsit. Eu am mai pățit-o și în trecut și m-am obișnuit. Dar sigur găsesc una în „Peek and Cloppenburg” zilele astea. Măcar una măritată că e plin acolo… Aia are și bani mulți.”

Sacrificiile Navigatorilor pentru bani! Vezi prin ce trec Navigatorii la bordul Navelor: https://bit.ly/3749PUf

Fata de la video care i-a prins a declarat că e ceva normal: „Noi deja știm, ăștia până în 30 de ani nu au bani să cumpere aici. Ăștia în vârstă sunt comandanți, șefi mecanici, nici nu sunt urmăriți pe camere că au de unde, dar puștii ăștia sunt doar pentru gagici aici, stau cu orele și probează toate produsele fără să cumpere ceva. Stau și pe capul vânzătoarelor să-i scoată la un suc.” 😃

Știrea face parte din categoria Umor Marinăresc. Dacă v-a plăcut așteptăm comentariile voastre sau puteți da like/share. Mulțumim!

Mă găsiți și pe:

Instagram – Viata de Navigator
Facebook – Viata de Navigator
YouTube – Viata de Navigator

(Visited 557 times, 1 visits today)
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.