NAVIGATOR PĂRĂSIT DE NEVASTĂ DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN VOIAJ CU DATORII

M. Nicușor, electrician de bord cu 45 de ani vechime s-a trezit părăsit de soție după ce acesta s-a întors din voiaj!

Totul s-a întâmplat când Nicușor s-a întors acasă și s-a trezit cu datorii la bancă în valoare de 30.000 de euro. Întrebat de reporteri, acesta a declarat următoarele: „Am fost plecat 8 luni de zile pe un tanc chimic, iar când am venit acasă nevastă-mea mi-a zis că toți cei 40.000 de euro câștigați să-i dăm avans la casă, ea pregătise toate actele. A doua zi mi-a spus că mai am de dat 30.000 de euro și că mă părăsește. Sunt distrus, trebuie iar să plec în voiaj să-mi plătesc datoriile.”

Vezi aici cât câștigă un Electrician de bord: https://youtu.be/VZ8keGEEFG8

Contactată telefonic, soția a declarat: „E senil, nu mai ține minte că mi-a zis să-mi cumpere o casă, să am unde sta cu cei 2 copii la bătrânețe.  El a avut mulți bani la viața lui dar nu a stat deloc acasă să-i cheltuim împreună. Banii vin și se duc!”

Nicușor a dezvăluit faptul că nu a apucat să-și desfacă bagajul: „Norocul meu că nu mai stau să desfac și să fac iar bagajul. E la ușă pregătit de plecare!”

Știrea face parte din categoria Umor Marinăresc. Dacă v-a plăcut așteptăm comentariile voastre sau puteți da like/share. Mulțumim!

Mă găsiți și pe:

Instagram – Viata de Navigator
Facebook – Viata de Navigator
YouTube – Viata de Navigator

➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️
(Visited 1.399 times, 1 visits today)
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.