Mare atentie! 6 agentii de crewing nu au fost acreditate de ANR!

Am observat tot mai des in ultima perioada cum unii colegi navigatori au probleme cu agentiile de crewing, salariile nu le sunt platite la timp sau mai rau, nu le sunt platite deloc, iar conditiile de la bordul navelor sunt mizere, ca sa nu spun infecte. Ne aducem aminte de cazul lui Mihai Vladeanu, coleg care nici pana in ziua de azi nu si-a recuperat banii. E greu de crezut cum in anul 2016 inca se intampla astfel de cazuri, dar e mult mai usor de inteles cand vezi cum navigatorii se lasa injositi si manipulati de unele agentii de crewing si/sau persoane din anturajul acestor agentii. E greu de inteles cum astfel de agentii inca mai exista printre noi si isi permit sa dea tepe colegilor nostri, cum isi permit sa ceara comisioane si sa insele de parca ar fi ceva normal.

Nu inteleg de ce nu ne informam inainte de a semna un contract cu o agentie cand e foarte simplu sa dam un search pe google si sa vedem cum agentia X nici macar nu este acreditata de ANR, sau cum persoanele din aceeasi agentie provin de la o fosta agentie inchisa in urma tepelor pe care le-a dat.

Nu mi-a luat foarte mult sa caut pe site-ul ainostri.ro, site-ul in care marea majoritate a navigatorilor romani isi cauta job-ul, sa observ ca 6 agentii de crewing nu au fost acreditate de catre ANR cel putin de la inceputul lunii iulie 2016. Aceste agentii sunt: BERGE BULK, CARIBBEAN SEA, EUROCONT MARITIME, LIONKCORPORATION CREWING, METKAR SHIPPING & TRADING si WORK DEVELOPMENT.

Recomandam sa evitati aceste agentii de crewing si sa va informati foarte bine inainte de a semna orice contract cu orice agentie de crewing. Iata lista tuturor agentiilor de crewing acreditate de ANR la inceputul lunii Iulie 2016: Lista completa publicata de ANR

Ne gasiti si pe:
Instagram – Viata de Navigator
Facebook – Viata de Navigator
YouTube – Vlogul Vaporeanului

Daca doriti sa fiti la curent cu tot ceea ce facem, veniti alaturi de noi in Viata De Navigator

De asemenea daca v-a placut articolul asteptam comentariile voastre sau ne puteti da like/share. Multumim!

(Visited 5.002 times, 1 visits today)
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️

Un gând despre „

Mare atentie! 6 agentii de crewing nu au fost acreditate de ANR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.