(Română)

Vizita medicala + Prelungire carnet de marinar in 3 ore.

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Visited 8,823 times, 1 visits today)
Like or Share?

11 thoughts on “(Română)

Vizita medicala + Prelungire carnet de marinar in 3 ore.

 1. Tudor,ma bucur sa aud ca o vizita medicala ptr ANR se poate efectua atat de repede!Insa ti-ai pus intrebarea cat de corect se lucreaza?La medici trebuie sa intri cu rezultatele analizelor,m-as mira ca tu sa le fi avut gata cand ai intrat la comisie.Dar cum cu totii ne dorim sa terminam ce avem de facut cat mai curand…..

  View Comment
  1. @Lilica: Nu stiu cat de corecte au fost desi pot sa-ti spun ca inaintea mea o persoana a picat vizita la psihiatrie si a fost data inapta. Analizele la sange/urina cred ca au fost facute ok iar rezultatele ptr auz, ochi etc le ai pe loc. Nu stiu daca s-a uitat cineva peste testele psihologice, insa cred ca la toate celelalte cabinete s-au facut testele ok si cred ca toate rezultatele au fost la timp la comisie, dar nu pot sa garantez pentru asta.

   View Comment
  2. Lilica , omul este tanar si in plus are vizite medicale de ceva vreme facute periodic ,ce nu esti lamurit?? Aaaa , probabil iti place sa te milogesti la usa lui Burbea si tzacanita care fumeaza 3 tigari / ora si-ti explica tie ca trebuie sa lasi micii , berea si fumatul . Esti liber sa-ti urmezi instinctul si sa astepti mult si bine unde esti obisnuit .

   View Comment
 2. Salut,

  Intr-adevar pot sa confirm si eu cei de la Black Sea sunt foarte profesionisti si rapizi. Vizita medicala pentru carnet de marinar am facut-o dimineata de la 8 jumatate iar la 12 si un sfert am obtinut rezultatele. Toate examinarile sunt facute pe bune , si cel mai important in aceeasi zi am si facut prelungirea carnetului de marinar.
  Multumesc Tudor pentru pont 🙂
  Voiaj usor.

  View Comment
  1. Buna Monica.
   Pe mine m-a costat reinoirea brevetului asa:
   90 RON – Preschimbare Carnet Marinar (nu-l aveam pe cel nou, mic)
   113 RON – Preschimbare plus Reconfirmare Brevet
   45 RON – Eliberare brevet
   36 RON – alte taxe specifice ANR de genul: Viza de conformitate cu originalul, etc
   Total: aprox 285 RON

   View Comment
  1. Dny, stai calm ca nu s-a kkt nimeni pe el. Cel putin nu mirosea deloc pana sa apari tu.
   Daca e asa cum zici, atunci chiar ma bucur. Asa e cand incepe concurenta si nu mai exista monopol. Stim cu totii cum era inainte la policlinica CFR… Incepeai la 7-8 dimineata si terminai seara.

   View Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.