(Română)

5 pasi importanti spre functia de comandant/sef mecanic

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Visited 2,803 times, 1 visits today)
Like or Share?

4 thoughts on “(Română)

5 pasi importanti spre functia de comandant/sef mecanic

 1. Bune sfaturi dar depinde foarte mult si de ce oameni dai la bord. Iti poate schimba directia in cariera si iti va afecta si viata doar pentru ca ei sunt niste frustrati incompetenti. Nu conteaza cat de bun si stapan esti pe meseria ta ( teoretic si practic).

  View Comment
 2. Salut! Imi poti spune la modul serios daca este necesara cunoasterea limbii engleza la un super nivel? Asta este singura mea frica. Ma descurc, pot comunica destul de ok insa nu la un nivel inalt, nu ca cei care au aceasta limba ca limba materna. Sunt abia anul I si stiu ca am timp sa mai invat insa mereu am dubii ca nu voi fi la nivelul necesar sau cerut. Insa imi pun si intrebarea daca toti cei care naviga sunt “asi” la limba engleza.

  View Comment
  1. Salut Robert. Eu am învăţat Lb. Engleza (sa vorbesc) la navă. Stiam cuvintele, nu aveam cursivitate, nu ştiam sa folosesc timpii, dar eram înţeles. Nu toţi vorbesc perfect Lb. Engleza pe navă, mai ales est europenii, asiaticii(chinezii) dar ne înţelegem. Important e sa inveti cuvintele de bază si termenii marinăreşti de bază, restul le înveţi la navă in timp.
   Deci concluzia e: Nu te speria, vei învăţa la vapor vrei nu vrei 🙂

   View Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.