(Română)

Povestea lui Mihai Vladeanu! “Aveam mancare la sacose pentru 3 zile iar la apa aveam ratie”

Sorry, this entry is only available in Romanian.

(Visited 3,110 times, 1 visits today)
Like or Share?

16 thoughts on “(Română)

Povestea lui Mihai Vladeanu! “Aveam mancare la sacose pentru 3 zile iar la apa aveam ratie”

  1. Salut Catalin! Eu am navigat doar cu 2 firme pana acum si nu cunosc foarte multe despre alte companii, doar ce stiu din auzite dar nu vreau sa vorbesc aiurea,asa ca iti spun de firmele la care am lucrat. Prima se numeste Zodiac Maritime, au sediul in Tomis Mall. Am lucrat la ei aproape 4 ani si sunt o firma serioasa. Salariul iti intra mereu la timp, te trimite mereu in voiaj fara sa astepti prea mult. Nu se da spaga. Salariul cred ca este undeva in jur de 1600-1800 USD pe luna lucrata la vapor. Asa era inainte, nu stiu cum este acum. Poti merge acolo si intreba.
   La firma la care sunt acum am plecat prin agentia MCL International, au sediul pe langa galeriile Soveja, la fel o agentie serioasa care trimite pentru companii mari precum Stena, Chevron, Northern Marine, etc. Eu sunt la Northen Marine si aici tot rating-ul este filipinez, deci romani sudori nu avem din pacate. Spor la invatat si sa termini cursul cu bine. Mare atentie cu ce firme pleci, daca nu esti bine informat mai bine intreaba pe cineva despre eventualele firme care vor sa te trimita in voiaj. Numai bine!

   View Comment
 1. Atentie nu navigati cu Histria cea mai proasta companie.Era sa mor,in tancul de balast din cauza comnadantului,care ne-a bagat mai mult fortat sa vopsim.Pe comandant il cheama Zamfir si ce pot sa va zic este jale.Ne punea sa dam marfa ca sa luam mincare si vegetale in Vest Africa.Cei care fura,ii tin si naviga la ei.Mai este un sef de echipaj cu numele Barbinta Liviu care a furat tot voiajul atit in santier la constanta cit si in voiaj.Am anuntat comandantul dupa ce l-am prins pe un tigan pe suez cu doua pungi de detergent nu a luat nici o masura asta este Histria

  View Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.