S-AU GĂSIT VINOVAȚII TRAGEDIEI DE LA MIDIA! 🙂

În urma anchetei după tragedia de la Midia, anchetatorii au declarat colegilor că s-au găsit vinovații și se vor lua măsuri de urgență. Nea Mărin, anchetator, a declarat: „A fost ușor să găsim vinovații, când te plimbi ca oaia pe vapor dintr-o parte în alta

trebuie să răspunzi pentru asta. Oile trebuiau să stea așa cum au fost puse dar au început să facă gălăgie și să se plimbe în voie. Nu se poate așa ceva!”. Și cine  răspunde pentru asta? „Păi doar nu o să răspundă Comandantul sau Pilotul, ei știau ce au de făcut, oile nu! Oile care au fost salvate vor fi duse la abator, restul au plătit deja!”

Întrebat dacă autoritățile și-au făcut datoria, domnul anchetator Nea Mărin a răspuns: „Am observat că s-au făcut coloane pe unde să fie scoase și transportate oile, dar n-au fost destui voluntari care să le și scoată de pe navă, deci da, autoritățile au fost la înălțime”

Un martor de la fața locului din timpul tragediei a declarat: „Eram aici de față când s-a răsturnat nava și am văzut cum se plimbau toti ca oile prin comandă. Comandantul behăia ceva la Pilot dar nu se înțelegeau decât prin semne. Dacă era președintele Băsescu aici sigur nu mai exista nici tragedia și nici nava.” 🙂

Știrea face parte din categoria Umor Marinăresc. Dacă v-a plăcut așteptăm comentariile voastre sau puteți da like/share. Mulțumim!

Mă găsiți și pe:

Instagram – Viata de Navigator
Facebook – Viata de Navigator
YouTube – Viata de Navigator

(Visited 482 times, 1 visits today)
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.