CUM SĂ FACI BANI MULȚI CA ȘI NAVIGATOR. SIMPLU ȘI RAPID 🙂

După o ieșire în oraș cu câțiva prieteni navigatori, am reușit să fur o afacere super-mega profitabilă pe care, din câte am ințeles, majoritatea Navigatorilor cu brevet de ofițer au început să o facă deja. Nu pierdeți trenul!

După cum știți, în Constanța se construiește la greu, Lake View, Mamaia lânga plajă, Tomis plus lângă cele mai importante Mall-uri, toți se bat în super oferte de black-friday. Acum e oportunitatea!

La un salariu de 3-4 mii de euro pe lună ca și Ofițer Operațional, ar fi păcat să nu vă luați 3-4 apartamente în rate. Acum ofertele pleacă de la 300 de euro pe lună pentru următorii 30 de ani per apartament, deci la 5 apartamente plătești cam 1500 de euro. Asta la început, mai tărziu ajungi pe la 2000. Dar nu asta e problema, că oricum cresc și prețurile la cazări. Acum e undeva pe la 200 de euro apartamentul pe lună, posibil să mai crească dar oricum nu la Mamaia sau Lake View.

Nu vă faceți probleme dacă după 5-10 ani nu mai reușiți să plătiți ratete că cică se fac refinanțări, dar oricum o să crească și salariile odată cu promovarea în grad, așa că stați fără griji! Și până la urmă dacă nu mai găsiți de muncă după vreo 15-20 de ani, o să plătească copiii voștri, o să le rămână lor apartamentele, sărăcuții de ei, nu merită câteva apartamente de la tati?

La un calcul simplu, cu 5 apartamente puteți câștiga lejer 1000 de euro pe lună și mă gândesc până la urmă că puteți sta acasă la banii ăstia, ce atâta marinărie?

Nu ratați ofertele, alții fac bani frumoși cu metoda asta!
/ #UmorMarinăresc

Știrea face parte din categoria Umor Marinăresc. Dacă v-a plăcut așteptăm comentariile voastre sau puteți da like/share. Mulțumim!

Mă găsiți și pe:

Instagram – Viata de Navigator
Facebook – Viata de Navigator
YouTube – Viata de Navigator

(Visited 110 times, 1 visits today)
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.