Un ofițer mecanic a căzut în tancul de rahat după ce și-a pierdut verigheta.

În urma unei anchete la bordul navei, ofițerul mecanic V. Marcel a declarat comandantului că se ștergea la fund când a simțit cum îi cade verigheta de pe deget: „Mi-a fost jenă să bag mâna după verigheta cu vasul plin așa că am tras apa. Verigheta nu mai era acolo după ce am tras apa si m-am dus la tancul de căcat să o caut acolo altfel mă bătea nevasta. Sigur se gandea că am scos verigheta la curve si am uitat-o acolo”

Wiperul filipinez care se afla la fața locului a declarat: „Marcel a deschis tancul si a dispărut. Am crezut că s-a dus să-și aducă sculele de scos rahatul, era rutină pentru el”.

Marcel a spus că i s-a făcut maro în fața ochilor si nu știe cum a ajuns în tanc: „Noroc că aveam nasul înfundat de la răceală si nu am simțit mirosul. Am bâjbâit puțin după verighetă dar era întuneric și nu am găsit-o. O să verific si filtrele, e posibil sa fie acolo”.

Șeful mecanic a delcarat că s-au încălcat procedurile: „Deși Marcel avea experiență în tancul de rahat, acesta nu s-a asigurat că tancul este ventilat înainte de a intra în el. O să urmăm procedurile de golire a tancului și vom căuta cu toții pentru ca Marcel să nu-și supere soția”.

După ce a făcut duș, Marcel a declarat colegilor că se simte un om norocos!

Daca v-a placut povestea asteptam comentariile voastre sau ne puteti da like/share. Multumim!

Ne gasiti si pe:

Instagram – Viata de Navigator
Facebook – Viata de Navigator
YouTube – Vlogul Vaporeanului


(Visited 1.130 times, 1 visits today)
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.