Da cazul concret al unui navigator ce castiga prin munca …

Comment on

Viata de Navigator. De la cateva sute de euro la 20.000 euro pe luna

by Costel.

Da cazul concret al unui navigator ce castiga prin munca 20 000 euro pe luna? Eu stiu maxim 15 000 euro/luna pe LNG.

Costel Also Commented

Viata de Navigator. De la cateva sute de euro la 20.000 euro pe luna


Comandanti romani? Pe LNG sau pasagere? Eu nu am auzit in cei peste 10 ani de comandat roman la pasagere, iar roman la LNG-uri nu iau 20 000e, poate strain da, dar nu romani.


Recent Comments by Costel

Ce au de castigat, dar si de pierdut, navigatorii!


In legatura cu articolul de mai sus spui numai prostii. In zilele noastre iesirile in port sunt f. rare, bauturile non alcolice se platesc aproape in toate companiile si eu am navigat in multe companii. Munca nu iti este apreciata de cele mai multe ori, nu vine cineva sa iti spuna dupa un cart la pune bravo ai facut o teeaba buna sau la masina cand faci o munca de rutina sa te felicite. Esti platit cum se cuvine pt munca si raspunderile fiecarui grad. In cazuri majore, doar daca esti pe la mijlocul oceanului nu vine elicopterul sa te ia de la vapor pt urgenta medicala. Zile libere nu ai de loc cat esti la vapor esti 24 din 24 de serviciu. In orice meserie trebuie sa inveti permanent. Sfatul meu pt tine este sa lasi scrisul pe bloguri si sa pui mana sa iti vezi de navigat pt ca presupun ca inca esti tanar si nu ai ajuns la un grad de managerial si inca ai multe lucruri de invatat. Eu sunt marinar, navigator este si cel care naviga pe internet si nu ma supar daca cineva imi spune ca sunt marinar chiar daca am gradul de sef mecanic.


Ce au de castigat, dar si de pierdut, navigatorii!


Daca mergi pe pricipiul ca trebuie si se fac doar pe hartie nu se rezolva nimic. In orice companie faci familiarizare la vapor teoretic una cand urci pe vapor, alta in 48 de ore si alta in 2 saptamani. Dar spune-mi de cate ori ai facut pe bune familiarizarile. Asa macar la 5 ani iti reimprospateaza astia cunostintele si iti mai aduc la cunostinta noile modifixare ale conventiilor imo.


0
➡️➡️➡️ 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮! ⤵️⤵️⤵️